Fotograaf
Brunopress
Romy Monteiro

De straten van Meerdijk worden binnenkort geteisterd door wéér een BN’er! Presentatrice/zangeres Romy Monteiro komt het vuurtje lekker opstoken in Goede Tijden, Slechte Tijden.

In RTL Boulevard vertelde Romy Monteiro dat ze de rol krijgt van Indra Kalkhoven: een ex-vriendin van Richard van Nooten (Edwin Jonker). “Ze is eigenlijk de grote liefde van Richard, maar die relatie is een beetje moeilijk geëindigd. Indra is aan lager wal geraakt, maar Janine heeft een sluw plan: daardoor komt Indra weer in Richards leven.”

Voor Romy, dochter van musicalactrice Antje Monteiro, is een rol in GTST een droom die uitkomt. “Vroeger moest ik na GTST altijd naar bed, en acteren is mijn nieuwe passie.” Hoewel het in eerste instantie om een gastrol gaat, hoopt Romy dat ze vaker langs mag komen. “In Meerdijk weet je het nooit!”

Article continues after the ad

GTST: de terugkeer van Ludo en Romy!

Waarschijnlijk introduceert Janine Indra om de schurken Richard en Billy de Palma een hak te zetten. De twee hebben het voorzien op Ludo en zijn familie, nadat Ludo een tijdje op een booreiland zat met een raaf (don't ask). Nu is Ludo weer helemaal terug, en zint hij op keiharde wraak: zeker nadat Richard Ludo’s vogel vermoordde!

Hoe Indra precies in het verhaal past zien we vanaf 9 maart (2 maart op Videoland, waar je een week vooruit kunt kijken).