Zangeres, musicalster én AVROTROS-presentatrice Romy Monteiro kwam gisteren tijdens de Ladies GT Race op het circuit van Zandvoort (waar vanaf volgend jaar een Formule 1-race van start gaat) in een heftige crash terecht. 

Monteiro's auto sloeg na een botsing met een andere wagen twee keer over de kop en kwam op het asfalt tot stilstand, zo schreef De Telegraaf. Ambulancebroeders snelden naar de gecrashte wagen en waren volgens de krant bijna een kwartier bezig om Romy te stabiliseren. Ze had pijn in haar nek. 
 

Article continues after the ad

 

Ziekenhuis

Moeder Antje liet aan het einde van de middag op twitter van zich horen en vertelde dat "goddank" alles weer oké gaat met haar dochter. Het is momenteel niet bekend of Romy nog steeds in het ziekenhuis ligt en hoe ze er nu aan toe is. 

De auto van Monteiro na de crash. (Bron: ANP)


Sandra Schuurhof

Afgelopen weekend vonden in Zandvoort de Jumbo Racedagen plaats. Vrijdag kwam er ook al een andere BN'er in een stevige crash terecht, namelijk royaltydeskundige en Hart van Nederland-presentatrice Sandra Schuurhof. Zij vloog na een oefenrondje flink uit de bocht en reed haar auto total loss. Gelukkig maakt ze het inmiddels weer goed!