Casanova's, Lieke van Lexmond, Jim Bakkum
Source
Wessel de Groot

De ene Nederlandse romcom draait nog niet eens een maand in de bioscoop of de volgende staat al bijna te trappelen om zijn opwachting te maken. Op 8 oktober is namelijk al de beurt aan Casanova's om z'n debuut te maken.

Article continues after the ad

"Het verleiden kan beginnen", zo lezen we op de romantische filmposter die zojuist op het officiële Instagram-account van de film is geplaatst.

 

Datingcoach ontmaskeren

In Casanova's krijgt de timide journalist Bas (Jim Bakkum) de taak om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze coach beweert in zijn bestseller en bijbehorende workshops namelijk dat hij incompetente mannen binnen drie dagen kan transformeren in heuse casanova's. Lukt hem dat ook bij Bas of is het complete onzin wat hij iedereen wijs probeert te maken? Dat gaan we zien! 

Bekende Nederlandse cast

De makers hebben weer tal van bekende Nederlanders weten te strikken voor deze film en misstaat daarom nu al niet in dit overzicht. Naast Jim Bakkum, Lieke van Lexmond en Tygo Gernandt hebben ook Birgit Schuurman, Juvat Westendorp, onze Bachelorette Gaby Blaaser en Leo Alkemade een rolletje weten te scoren. Dat belooft weer wat... voor de liefhebbers!

Casanova's draait net als deze film vanaf 8 oktober in de bioscoop!