De Bachelorette

De vonken sloegen over bij de eerste dates in De Bachelorette. De mannen gaan vol de strijd met elkaar aan en hopen allemaal de meeste tijd met Gaby Blaaser door te brengen. Helaas moeten we tijdens de tweede rozenceremonie opnieuw afscheid nemen van wat mannen. 

Eerste dates.

De eerste dates van dit seizoen zijn een feit! Gaby neemt Jordy (de zoon van deze BN'er) en André mee om te gaan bungeejumpen en staat doodsangsten uit. Jordy weet Gaby goed te kalmeren en we zien duidelijk een sterke connectie tussen die twee. "Er zijn echt wel wat vonken over geslagen", vindt de hunk. André heeft het echter veel te druk met zijn eigen angsten (hij heeft verschrikkelijke hoogtevrees) om de Bachelorette bij te staan. Jordy heeft nu dus al een flink stapje voor op de andere mannen. Ook Joey voelt bij zijn romantische safari-date wat sparks tussen hem en Gaby. Dat wordt nog een spannende keuze voor de Bachelorette later!

 

Spijt

Na de eerste ontmoeting met alle 18 mannen, maakte Jordy (nee, niet dezelfde als van het bungeejumpen, heel verwarrend) de meeste indruk op Gaby en kreeg hij daarom de eerste witte roos. Dit betekent dat hij een één-op-één date met de Bachelorette helemaal zelf mag invullen. Maar Gaby heeft al snel spijt van deze keuze. Ze had Jordy toch anders ingeschat. De witte roos betekent ook niet dat Jordy veilig is bij de rozenceremonie. Stuurt ze hem dan alsnog weg? 

Afscheid

Bij de tweede rozenceremonie neemt Gaby maar 12 rozen mee, wat betekent dat we afscheid gaan nemen van twee mannen. Na een zenuwslopende ceremonie blijven alleen 'hoogtevrees André' en Joep zonder roos achter, en moeten zij dus het programma verlaten. Beide Jordy's kunnen dus weer rustig ademhalen, voor nu...

Article continues after the ad

De Bachelorette is elke woensdag te zien op Videoland