Optimus Prime in Transformers

Goed nieuws voor de fans van Transformers: de ‘robots in disguise’ maken binnenkort hun comeback op het witte doek!

Autobots vs. Decepticons

De Transformers maakten in 2007 hun live-action debuut in de gelijknamige sciencefictionfilm van Michael Bay. Sindsdien verschenen er nog vier vervolgen rondom de strijd en de alleraardigste spin-off Bumblebee. Maar het einde van de oorlog tussen de Autobots en de Decepticons is nog lang niet in zicht. Hollywood werkt namelijk alweer aan een gloednieuwe live-action film in de franchise.


Daredevil

Volgens The Hollywood Reporter heeft Paramount Pictures Angel Manuel Soto gestrikt voor de regie van de nieuwe Transformers-film. Deze regisseur tekende eerder voor het tienerdrama Twelve. Het scenario wordt geschreven door Marco Ramirez. Hij werkte eerder mee als scriptschrijver aan hitseries als Daredevil, Sons of Anarchy en Orange is the New Black.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:


Oscarwinnaar

Over het verhaal is nog weinig bekend, maar het zou geen direct vervolg zijn op de Transformers-films van Michael Bay. De film van Soto en Ramirez is trouwens niet de enige titel rondom de intergalactische robots die gepland staat voor een bioscooprelease. Vorig jaar werd bekend dat Oscarwinnaar Josh Cooley (Toy Story 4) werkt aan een animatiefilm over de strijd tussen de 'Bots en de 'Cons.

Bekijk hier onze ranking van alle Transformers-films!