Rolf Wouters
Source
RTL4

Rolf Wouters was de meest gewilde presentator van de jaren ’90... Totdat hij plots van de radar verdween! Rolf werkt inmiddels echter aan een comeback. Zodoende is hij binnenkort te zien in een nieuwe SBS6-quiz: Split Screen.

 

 

Article continues after the ad

Rolf Wouters is boer in Portugal

Rolf Wouters was in de nineties waanzinnig populair. In 2005 hing hij zijn tv-carrière echter plots aan de wilgen om zich permanent te vestigen in Portugal. Aan RTL Boulevard vertelt Rolf wat hij daar zoal uitspookt. Alhoewel hij nog steeds art director en tekstschrijver is, blijkt het boerenleven zijn grote passie. Rolf blijkt namelijk een kurkplantage te hebben!

“Het moet leuk blijven voor mezelf"

Het is overigens niet zo dat Rolf helemaal klaar was met Nederland: hij is gewoon avontuurlijk en besloot de sprong te wagen. Zoals gezegd, keert Rolf echter binnenkort weer terug op tv. Hij is druk bezig met de opnames van een nieuwe SBS6-quiz: Split Screen. En dat voelt eigenlijk onverwacht best wel vertrouwd! Hij wil er echter voor waken weer constant op tv te komen: “Het moet leuk blijven voor mezelf én ik wil de kijker niet vervelen.” Split Screen uitgesteld vanwege coronavirus

Split Screen zou eigenlijk al in april uitgezonden worden door SBS6. Helaas gooide de uitbraak van het coronavirus roet in het eten. Aangezien de opnames van de quiz inmiddels dus weer zijn begonnen, hopen we Rolf snel op de tv te mogen begroeten!

Maakt dit bericht jou ook een beetje nostalgisch naar die heerlijke nineties? In dat geval verwijzen we je graag naar deze toplijstjes met de 10 beste series uit de jaren ’90 en de 9 beste jaren ‘90-films.