Rogier Smit en Frank Jansen

RTL-sterren Frank en Rogier, die de afgelopen weken via 'de bladen' hun relatie-ruzie uitvochten, zijn inmiddels weer on speaking terms. Gelukkig maar! In de nasleep van hun hele media-rel zette weekblad Privé opeens een foto van Rogier zonder haarstuk online en in het blad. Waarom? Geen idee, maar Rogier deelt 'm nu zelf ook.

Article continues after the ad

Rogier en Frank gaan dus - zo lijkt het - gewoon door met hun RTL-programma's. De twee zijn weer aan het praten na een periode van geruzie en verschijnen donderdag in Rooijakkers over de Vloer om een update te geven. Maar... Rogier zal deze periode niet snel vergeten. Heel Nederland, of, nou ja, eigenlijk alleen de Nederlanders die de Privé lezen, kregen de flamboyante interieurstylist te zien zonder zijn kenmerkende kapsel.

Kale Rogier

Dat voelt toch een beetje als Rogier-bashen, een foto plaatsen van de beste man zonder zijn haarstukje, maar roddelbladen will be roddelbladen. "Rogier heeft in het verleden wel laten doorschemeren dat hij zou lijden aan een zeldzame haarziekte", schreef Privé er zelf ook nog bij. Dat zou de reden zijn dat hij dat haarstukje draagt voor tv- en media-optredens.

Prins William

Nou ja, Rogier besloot om het beeld dan ook maar zelf de wereld in te slingeren. Zodat iedereen het kan zien. Hij zet zichzelf gewoon even naast prins William en... waarom ook niet. De RTL-ster krijgt veel positieve reacties. Velen vinden het maar wat stoer dat hij zich zo kwetsbaar opstelt en prijzen zijn kale look!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

..............................🤔

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op