Frank en Rogier leggen het bij!

Rogier Smit (van Frank en Rogier Checken In en Paleis voor een Prikkie) blikt in een interview openhartig terug op zijn onbezonnen jeugd. Hij vertelt over zijn vriendengroep en populariteit: "Iedereen wilde bij mij zijn, ik was stoer.”

Rogier was enorm populair

Beau Monde (via RTL Nieuws) wist Rogier Smit te strikken voor een interview. De rode draad in het gesprek is Rogiers onbezonnen jeugd. Zo had de stylist een fijne groep vrienden om zich heen verzameld: “Ik was de aanvoerder van de vriendengroep: ik bedacht, verzon én regelde alles.” Ook bij de meisjes was Rogier populair: “Iedereen wilde bij mij zijn, ik was stoer. Deed daar overigens niet mijn best voor, het ging automatisch. Ik ben altijd mezelf, speel nooit een rol."

"Het homo-zijn zat er al wel in"

Ondanks dat Rogier dus zeker bij hen in de smaak viel, heeft hij altijd geweten niet op meisjes te vallen: “Als ik terugkijk, zat het homo-zijn er wel al in. Zo droeg ik altijd mooie kleding en zag er heel verzorgd uit.” Wel baalde Rogier soms van zijn schele oog: “Ik keek ontzettend scheel, dus ik had vaak zo’n pleister op mijn oog. (...) Ik ben er uiteindelijk aan geopereerd. Het was lastig dat ik altijd een pleister op had, maar verder had ik geen issues."

Article continues after the ad

Hoe is het nu met Frank en Rogier?

Wat een leuk positief interview, hè? Daar waren we wel weer eens aan toe! De laatste tijd is er namelijk nogal wat te doen over de relatieperikelen tussen Rogier en zijn Frank. Gelukkig lijken de twee weer dichterbij elkaar te komen. Alhoewel deze foto van Rogier en een andere man wel weer voor wat ophef zorgde – al was het alleen maar om de geweldige Photoshop-foutjes!

De nieuwe Beau Monde met het interview van Rogier ligt vanaf woensdag in de winkel.