Fotograaf
RTL/Michel Schnater
Rogier Smit

We weten al een tijdje dat de volle bos weelderig haar van RTL-reality-ster Rogier Smit niet echt is: hij draagt een pruik. Nu wil Rogier daar iets aan doen. Hij gaat voor een... haartransplantatie!

Article continues after the ad

Dat deelde hij gisteren met zijn Insta-volgers. Op het kiekje zien we een kale Rogier met een soort van verband om zijn voorhoofd. En uiteraard - Insta-PR is 'm niet vreemd - tagde hij de haarkliniek waar hij de ingrepen laat doen. We zien aan de 'voorkant' van het kapsel dat er al wel wat nieuws tevoorschijn komt, maar blijkbaar duurt het nog heel lang voordat de lokken weer gaan groeien.

Het kapsel van Rogier

"Het zal nog even duren voordat Rogier weer van zijn lange lokken kan genieten; het duurt zo’n negen maanden voor het hele proces is afgerond", zo weet weekblad Party. "Rogier zal dus rond de kerst zijn nieuwe coupe aan iedereen kunnen showen."  Enne, wat mag dat allemaal kosten, vragen we ons heel schaamteloos af? "Niet alleen duurt de behandeling een behoorlijke tijd, ook is het een aardige investering: de behandelingkosten starten bij zo’n 2400 euro."


Hoe is het nu met Frank en Rogier?

Rogier zien we vermoedelijk binnenkort terug op RTL 4 met Checken In, natúúrlijk ook met (inmiddels ex-man) Frank Jansen. De heren lagen een tijdje terug toch best wel flink in de clinch waarna Rogier zelfs met rekeningen ging strooien - het dieptepunt van het moddergooien was toen wel bereikt. Nu gaan ze niet meer als geliefden door het leven, maar een tv-duo zijn ze nog wél. Dat wil niet zeggen dat ze elkaar nog steeds niet kunnen luchten of zien. Zo onthulde Frank laatst dat de rust weer een beetje terugkeerde en dat een liefdesbreuk beter was voor hen allebei.