Frank en Rogier, scheiding

Rogier Smit had enorm veel zin in zijn vakantie naar Ibiza. Helaas valt het Spaanse eiland hem vies tegen. Sterker nog: hij vindt het verschrikkelijk!

Rogier Smit gaat los op Ibiza

Vrijwel elke BN’er loopt weg met Ibiza. Rogier Smit (van Frank & Rogier) vindt er echter helemaal niets aan… En dan drukken we ons nog zacht uit! In zijn Instagram Stories gaat hij he-le-maal los: "Luister. Ibiza is gewoon niet mijn cup of tea. Ik wilde er eigenlijk al nooit heen gaan, maar ik ben toch gegaan. Ik ben er twee dagen, maar de Spaanse mensen hier zijn niet leuk. In Marbella en Barcelona zijn ze fantastisch, maar hier... het internet is slecht, het is verschrikkelijk."

rogier smit ibiza tiraderogier smit ibiza tirade

Article continues after the ad

'Alles is lelijk hier'

Dat Rogier zo’n verschrikkelijke vakantie heeft, ligt echter niet alleen aan de mensen. Het eiland an sich valt hem ook enorm tegen: "Als ik aan een eiland denk, verwacht ik dat je de zee overal kunt zien. Maar hier zie je alleen maar naaldbomen. (...) Het is gewoon niet leuk. Alles is lelijk hier." Nou moeten we wel zeggen dat ‘golddigger’ Rogier niet de meest sfeervolle ambiance voor zijn Stories heeft gekozen. Hij zit namelijk in een soort van fastfood-restaurant. Dat is echter niet de reden van zijn tirade: "Het maakt mij niet uit waar ik zit, als de mensen aardig zijn. Het gaat om het hart."

Rogier komt met een advies aan volgers die ook denken aan een tripje naar Ibiza: "Doe het niet. (...) Ik zou zelf nooit teruggaan, zelfs niet als ik een miljard euro zou krijgen. Nooit meer."

Wat een heerlijke tirade! Gelukkig geldt dat spreekverbod van RTL niet voor vakanties.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.