Frank en Rogier

Frank en Rogier (Paleis voor een Prikkie, Frank en Rogier Checken in) beloofden na alle ophef over hun ruzie in de luwte te blijven. Helaas is dit wéér niet gelukt. Rogier plaatste een héél gezellige foto op Instagram waar Frank niet op te zien is.

Rogier had onlangs wat mensen over de vloer, en zit zowat op schoot bij één van zijn gasten. Zijn Instagram-volgers zijn vooral verbaasd. “Is dit je nieuwe vriend?”

“Hoppa, Frank is nog niet weg en Rogier gaat los!” “Nog geen dag geleden schreef je dat Frank de liefde van je leven is!” Het zijn maar een paar van de geschokte reacties van ‘Frank & Rogier’-fans.

Article continues after the ad

Inderdaad plaatste Rogier onlangs een liefdesverklaring aan Frank; het lijkt er dus niet op dat Rogier alweer achter andere mannen aanzit.

Daarnaast worden er de laatste weken veel meer mensen voor de gezellige open haard gefotografeerd. Nog niet direct reden om in paniek te raken, dus: misschien heeft het iets te maken met de nieuwe petten die hij aan de man probeert te brengen?

 

Frank en Rogier checken uit?

Hoewel Frank en Rogier naar eigen zeggen niet gescheiden zijn, zorgt deze foto toch weer voor wat onrust. Dat terwijl het duo eigenlijk rust wilde nemen om te kijken hoe ze samen verdergaan, als echtpaar óf presentatieduo.