Fotograaf
Instagram @Rogiersmit
Rogier en Glennis Grace

Rogier Smit, uiteraard bekend van het veelbesproken duo Frank & Rogier, heeft op Instagram duidelijk gemaakt dat hij gehoord heeft van de sneer van Glennis Grace. En daar heeft de realityster een passende reactie op!

Article continues after the ad

De zangeres liet gisteren in een video van Robbert Rodenburg duidelijk weten wat ze van haar tv-collega vond. 

Geen respect

"Is Rogier die ene met die pruik? Ik kan echt niet met deze man", antwoordde ze op de vraag aan welke BN'er ze een hekel heeft. "Hij heeft mij ooit eens echt beledigd gewoon voor niets. Ik weet ook niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt, maar hij was behoorlijk wit in ieder geval", legde ze uit met een grote grijns op haar gezicht. "Voor dat soort mensen heb ik dus echt geen respect. (...) Wat doet die man op tv? Ga weg!" 

Geen mediarel

Wie na deze toch felle uitspraken van Glennis had gehoopt op een ouderwets relletje in de media, moeten we toch teleurstellen. Rogier wil er net als over die andere mediahype maar weinig woorden aan vuil maken. Met een hartje en een foto waarin hij de zangeres tagt, lijkt hij te gaan voor de liefdevolle weg. Als iemand vervolgens vraagt 'Erg hé dat ze dan zo over je praat?' maakt hij direct duidelijk dat hij geen beren op de weg ziet. "Ik vind haar geweldig." Of dat andersom inmiddels ook zo is, blijft gissen!