Frank & Rogier, ruzie

Gisteren gaf Privé slash De Telegraaf weer een zwengel aan de Frank en Rogier-relatiecrisis-verhalen. Frank zou tegen de krant hebben gezegd dat hij de scheiding van Rogier ging inzetten, alleen ontkende Frank dat hij de journalist in kwestie te woord stond. Ook Rogier komt nu met een reactie.

Article continues after the ad

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat ons huwelijk niet meer te redden is", citeerde Privé Frank, die dus ontkende met de journalist gepraat te hebben. Frank noemde het stuk "je reinste lariekoek", zo meldde RTL Boulevard, die 'm sprak. "Ik heb die man (die het artikel schreef, red.) al twee maanden niet gesproken." Frank overweegt nu zelfs juridische stappen.

Rogier reageert

Het bericht maakte grote indruk op de RTL-realitysterren. Zo vertelde Frank aan Boulevard dat de familie van Rogier erg schrok van het verhaal. Over Rogier gesproken: die komt nu ook met een soort reactie via een Insta-post. Hierin zien we een foto van het paar terwijl ze elkaar liefdevol vasthouden. "Love rules", staat er bij.

 

'Het echte verhaal'

"Only we know the real story", vertrouwt Rogier - die gisteren ook nog een dikke sneer van Glennis Grace kreeg - zijn volgers toe. Ook plakte hij er de hashtag #loveofmylife aan vast. Oftewel: wat hem betreft zit het helemaal goed. Ook laat hij in de comments meerdere keren van zich horen. "20 januari zijn we 20 jaar samen en 9 jaar getrouwd", zegt hij een aantal keer.