Rogier Smit en Frank Jansen

Frank en Rogier hebben misschien een tijdelijke mediastop, maar dat weerhoudt de realitysterren er niet van om zichzelf te uiten op social media. Vooral Rogier kan het toch niet laten om iets te plaatsen.

Article continues after the ad

De tv-persoonlijk lag na de mediastorm van de afgelopen weken vannacht wakker en plaatste een cryptische boodschap op zijn Instagram Stories. "Never judge a book by its cover", maakt hij duidelijk. "Because if you would really know the story behind it all.. P.S. It's your choice and I respect that too. Sweet dreams."

De ontvanger 

Het is natuurlijk de vraag tegen wie hij het heeft. Mogen zijn volgers er niets meer over zeggen, is Rogier de media zat of is er meer aan de hand? Die voorlaatste zin zou namelijk ook nog eens kunnen wijzen op een relatiebreuk met Frank. Tja, we zullen het waarschijnlijk voorlopig nog niet weten!

Relatieperikelen

Begin deze week werd een relatiebreuk door Frank in ieder geval nog ontkend. De realityster zei namelijk tegen RTL Boulevard dat hij juist weer in Nederland is om zowel hun relatie als tv-werk voort te zetten. "Ze praten wel weer samen, maar er moeten nog flink wat stappen worden gezet", zei Luuk Ikkink naar aanleiding van een gesprek dat Aran Bade met Frank had. Meer daarover lees je hier. Het is alleen wel spannend of het bericht op de 'gehackte' Facebook-pagina geen roet in het eten heeft gegooid.