Frank & Rogier, ruzie

Wij kunnen de vele nieuwtjes en roddels rondom het ruziënde RTL-duo Frank en Rogier niet meer volgen. Zijn ze nou een stelletje, of toch weer niet? Hoe dan ook: Rogier zorgt nu voor een zoveelste wending in het hele verhaal...

Article continues after the ad

En die maakt het... alleen maar verwarrender. Eerder kwam Rogier al met een hele cryptische Engelse boodschap op de proppen en daar komt hij nu, soort van, op terug. De interieurstylist schreef toen dat we 'een boek niet op de cover moeten beoordelen' en nu schrijft hij: "Dit bedoelde ik daarmee". En met 'dit' bedoelt hij het nieuwsartikel dat hij in zijn Insta-Story zet, waarin wordt geclaimd dat 'ie Frank zou hebben ingeruild voor een nieuwe lover. Volg je het niet meer? That makes two of us.

 

Liefde van mijn leven

Rogier benadrukt dus dat er maar één liefde in zijn leven is en dat is Frank. Ondertussen gaan er de wildste geruchten rond over het (ex?)stel. Zo zou Rogier op een gegeven moment Franks Facebook-pagina zijn binnengedrongen en... nou ja, het heeft eigenlijk ook geen zin om weer allerlei geruchten op te rakelen. Het belangrijkste nieuws, wat ons betreft, is dat Frank eerder ontkende dat ze niet meer samen zijn. Hij zegt juist dat ze aan hun relatie werken. Is de RTL-show Frank en Rogier Checken In dan toch gered?

Love Rules

Als we deze uitlatingen van Rogier mogen geloven, zit hij dus ook op het pad richting een hereniging met Frank. Hij komt zelfs met nóg een Insta-Story. "Love rules" schrijft hij bij een gifje van hem en zijn geliefde.