Frank en Rogier

O nee… We dachten dat die nare ruzie tussen Frank en Rogier eindelijk opgelost was. In een interview doet Rogier er echter nog een schepje bovenop: “Ik durf te zeggen dat ik het qua afkomst van Frank win.”

"En rijk is hij ook niet!”

Wat een toestand! Al twee weken lang houdt de relatiecrisis van Frank en Rogier de gemoederen bezig. En net nu we dachten dat Art Rooijakkers de interieurspecialisten weer samen kon brengen, lijkt Rogier weer nieuwe olie op het bijna gedoofde vuurtje te gooien. In de Telegraaf lezen we dat Rogier vlak voordat “het door RTL opgelegde spreekverbod met de media inging” nog wat boute uitspraken deed. Rogier meent dat Frank zich “belangrijker voordoet dan hij is”. Hij stelt dat Frank echter “uit een doodgewone familie uit Rotterdam” komt en ook niet rijk is. Zelf komt hij echter wel uit een “gegoed” milieu: “Ik durf te zeggen dat ik het qua afkomst van Frank win.”

Article continues after the ad

"Elke dag dat gekibbel…"

Ook een goede vriendin van Frank klapt uit de school. Ze vertelt verder dat Rogier zich niet realiseert hoeveel hij aan Frank heeft te danken: “Zonder hem zou hij nu niet dat luxueuze zorgeloze leven kunnen leiden als hij nu doet.” Zij zou er sowieso niet rouwig om zijn als de relatie toch tot een einde komt: “De echte vrienden van Frank zullen opgelucht ademhalen als hij breekt met Rogier. (…) Elke dag dat gekibbel… geen enkel normaal mens houdt dat vol.” Toch meent ze dat de relatiecrisis inderdaad voorbij is! Al is dat misschien niet om de juiste reden: “Frank vindt het alleen vervelend om tegen RTL te zeggen dat de samenwerking moet stoppen.”

Frank is not amused

RTL Boulevard sprak vandaag met Frank, die meent echter dat Rogier de uitspraken nog voor het goedmaakgesprek met Art gedaan heeft. Toch is hij not amused door de uitspraken. Hij is dan ook van mening dat er nog veel meer nodig is om de relatie echt weer stevig te lijmen. Hopelijk kan een tweede gesprek met RTL daarbij helpen!