GTST-actrice Robin Martens, die een tijdje terug werd opgepakt voor het mishandelen van een agent, laat voor het eerst sinds lange tijd weer iets van zich horen. Een letterlijk teken van leven.

Article continues after the ad

"Still alive", schrijft Robin bij een nieuwe Instagram-foto. "Pain is not forever", deelt ze met haar volgers. En hoe voelt ze zich? "Stronger than ever." De actrice krijgt enorm veel steunreacties van haar fans.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pain is not forever. Still alive. Stronger than ever. Love you ❤

Een bericht gedeeld door Robin Martens 🐆 (@robinmartensofficial) op


Robin Martens opgepakt

Het beruchte aanhoudings-verhaal hield ruim een maand geleden iedereen bezig. Volgens de politie sloeg Robin na een avondje stappen, middenin een uit de hand gelopen ruzie, een agent 'meerdere keren hard in zijn gezicht'. Shownieuws deelde toen zelfs heftige beelden van deze 'matpartij'. 

 

Reactie Robin Martens

In talkshow Beau reageerde de GTST-actrice eindelijk zélf op deze hele shitshow. Het komt erop neer dat Robin probeerde op te komen voor haar beste vriend Bas, die door de politie naar de grond werd gewerkt nadat hij zich bemoeide met een andere aanhouding van een jongen met een 'Rambo'-mes. "Ik heb die man (de agent, red.) er geprobeerd vanaf te duwen", zei ze met tranen in haar ogen. Check hier het hele filmpje

Hoe gaat het nu verder met de zaak? Op 19 november moet Robin zich melden bij het OM.