*Spoiler alert!* Goed nieuws voor Once Upon a Time-fans! Grote kans dat ook jouw hart brak toen lievelingetje Robin Hood zich in seizoen 5 opofferde voor Regina en overleed. De makers van Once Upon a Time zijn echter niet vies van een loophole hier en daar, dus de kans is groot dat we binnenkort weer kunnen genieten van Robin Hood.

Article continues after the ad

RIP

Aan het einde van seizoen 5 wilde Hades (de God van de onderwereld) Regina (de boze Koningin, die niet meer zo boos is) met een magisch kristal vermoorden. Robin Hood offerde zich op voor zijn geliefde en kon het niet navertellen. Nu seizoen 6 in Amerika begonnen is, zien we Regina in een diep rouwproces over het verlies van Robin. Maar niet getreurd: Robin zal zijn opwachting in meerdere afleveringen van seizoen 6 maken!

Reïncarnatie

Hang niet meteen de slingers uit, want we weten nog niet in welke staat Robin in de serie zal verschijnen. Edward Kitsis, producer van de serie, zei over het terugkeren van Robin: “Dood is dood.” Dus worden het flashbacks? Of komt Robins geest op bezoek? We zullen moeten afwachten…

Seizoen 1 tot en met 5 van Once Upon a Time staan nu op Netflix.