Heel Holland Bakt was ooit hét perfecte huiselijke feelgoodprogramma zonder smetjes. Na dit seizoen (hallo Maroeska) is dat helemaal de andere kant op geslagen. Nu ligt zelfs jurylid Robèrt van Beckhoven onder vuur: hij zou zijn voormalig gezin geheim hebben gehouden.

Article continues after the ad

Dacht je dat het na Maroeska-gate over en uit was met de Heel Holland Bakt-relletjes? Think again! Knuffelbrabander Robèrt van Beckhoven stond door zijn deelname aan Wie is de Mol? dit jaar nóg meer in de schijnwerpers dan normaal. Door boze geruchten over zijn familie doet hij nu een boekje open.
 

 

Geheim gezin?

Er gingen namelijk verschillende geruchten die er allemaal op neerkwamen dat Robèrt zijn voormalige gezin geheim zou houden. Hij heeft namelijk twee kinderen met zijn huidige vrouw en met zijn ex heeft ‘ie er nog eens drie. Tevens zou hij niet eens contact hebben met die drie en zou hij volgens RTL Boulevard zijn kleinkind nog nóóit in z’n armen hebben gehad.

Bullshit

Klinkklare onzin, reageert Robèrt in Story. Hij vindt de hele situatie verschrikkelijk. “Mijn ex-vrouw Patty is er zo van overstuur dat ze echt bang is, en mijn drie oudste kinderen vinden het vreselijk dat er op deze manier over hen wordt gesproken”, zo verdedigt de meesterbakker hen.
 


Gebakken lucht

Allemaal gebakken lucht dus. Robèrt houdt zijn ‘vorige’ gezin helemaal niet geheim. Die drie kinderen voelen er gewoon niets voor om in de publiciteit te komen en daarom heeft hij het nooit over hen. “Maar nu moet ik wel, om dit alles recht te zetten. Met al mijn kinderen heb ik een goede band. En ik ben ontzettend trots op ze.”