Robert Pattinson brak door als de woest aantrekkelijke vampier Edward in de Twilight-films. Maar wie hem in zijn nieuwste rol ziet, kan zich moeilijk voorstellen dat zijn poster vroeger aan de wand hing in talloze meisjeskamers.

Article continues after the ad

Sekssymbool

Kirsten Stewart en Robert Pattinson waren dankzij de razend populaire Twilight-reeks nog maar kortgeleden een van de meest begeerde filmkoppels. Maar tegenwoordig spelen Stewart en Pattinson in kleinere films die het vooral goed doen op internationale filmfestivals. Dat geldt ook voor Good Time, die onlangs op het filmfestival van Cannes in première ging. Daarin laat het voormalige sekssymbool zich weer eens van een heel andere kant laat zien.

Borgsom

In deze grimmige misdaadthriller slaan twee broers op de vlucht na een mislukte bankoverval. Constantine (Robert Pattinson) weet te ontsnappen, maar zijn broer belandt achter tralies. Om hem vrij te krijgen, moet Constantine een flinke borgsom op tafel leggen. Hij zal diep in de nachtelijke onderwereld moeten duiken om dat geld bij elkaar te sprokkelen, terwijl de politie hem nog steeds op de hielen zit.

Good Time draait vanaf 14 september in de Nederlandse bioscopen.