Het is alweer een tijdje geleden dat Robert Jensen zijn eigen talkshow had. Maar de spraakmakende presentator is bezig met een heuse comeback!

Article continues after the ad

'Warrige tijden'

Ook al moeten het alweer een tijdje stellen zonder Robert Jensen op de late avond, het blijft nooit lang stil rondom deze spraakmakende presentator. Vandaag werd bekend dat hij werkt aan een nieuwe talkshow, met de veelzeggende titel Jensen Live! “Het gaat over nieuws, over media, over fakenieuws, over Den Haag en natuurlijk ook over Trump. Het zijn warrige tijden, maar Robert Jensen gidst ons erdoorheen”, aldus een woordvoerder van productiehuis Fabiola.

Wereldsterren

Het is nog onduidelijk of Jensen Live uiteindelijk ook echt op de Nederlandse televisie te zien zal zijn. Het programma is namelijk nog niet verkocht. Om zenders over de streep te trekken, wordt er op zondagmiddag 8 juli wordt een proefaflevering gedraaid in Hilversum. “Voor de liefhebber van Jensen is dit heel bijzonder om bij te kunnen wonen”, aldus de woordvoerder. “En… er mag gelachen worden!” Jensen had van 2002 van 2011 zijn eigen talkshow. Daarin ontving hij wereldsterren als Snoop Dogg, Gordon Ramsay en Pink. Het is helaas nog niet bekend of Jan Paparazzi ook terugkeert in Jensen Live…

Bekijk hieronder enkele hoogtepunten uit bijna tien jaar Jensen!