Het is alweer een tijdje geleden dat we A Nightmare on Elm Street-acteur Robert Englund in een vermakelijke horrorfilm hebben gezien. Maar The Midnight Man kan daar zomaar verandering in brengen!

Article continues after the ad

Moordzuchtig

In The Midnight Man woont Alex samen met haar zieke grootmoeder in een statige villa. Op een dag vindt ze op zolder een handleiding voor een mysterieus spel dat The Midnight Man tot leven kan wekken. Dit moordzuchtige wezen zorgt ervoor dat je ergste nachtmerries werkelijkheid worden. Alex denkt dat het maar een spelletje is, maar al snel worden zij en haar vrienden op de hielen gezeten door The Midnight Man!

Paranormaal

Robert Englund speelt in The Midnight Man de rol van dokter Goodberry, een zonderlinge man die meer van het griezelige spel lijkt te weten. Englund werd wereldberoemd in de rol van horroricoon Freddy Krueger in de A Nightmare on Elm Street-reeks. Maar hij is niet de enige horrorveteraan die te zien is in The Midnight Man! De zieke tante van Alex wordt namelijk gespeeld door Lin Shaye. Horrorfans kennen haar uit de Insidious-reeks. Daarin speelt zij de rol van paranormaal onderzoeker Elise Rainier. Laten we hopen dat The Midnight Man net zo'n horrorhit wordt!

Het is helaas nog niet bekend of en wanneer The Midnight Man een Nederlandse release krijgt.