Robert Downey Jr. als Iron Man

Als Stan Lee nog zou hebben geleefd, zou hij gisteren zijn 98e verjaardag hebben gevierd. Op Instagram stond Iron Man-acteur Robert Downey Jr. uitgebreid stil bij dit bijzondere moment.

Iron Man

Stan Lee stond aan de wieg van het Marvel-universum zoals we dat nu kennen. Als stripschrijver creëerde hij onder meer Spider-Man, de Fantastic Four, de Hulk en de X-Men. Ook Iron Man mag in dit illustere rijtje niet ontbreken! Geen wonder dat Robert Downey Jr. deze Marvel-legende dan ook eeuwig dankbaar is. En dat laat de Avengers-acteur op Instagram weten ook!
 


‘We missen je’

Robert Downey Jr. deelde gisteren op het sociale medium een foto waarop hij poseert met Stan Lee. “Vrolijke verjaardag, Stan. We missen je”, schrijft hij bij het ontroerende kiekje. Stan ‘The Man’ Lee overleed in 2018 op 95-jarige leeftijd.

Article continues after the ad

Keert Robert Downey Jr. terug in het MCU?

Robert Downey Jr. speelde in verschillende films de rol van Tony Stark. De laatste keer dat hij in het hightech-harnas van de Iron Man kroop was in Avengers: Endgame. Toch lijkt het erop dat we de charmante acteur terug zullen zien in het Marvel-universum. Volgens de geruchtenmolen heeft Downey Jr. een gastrol in Black Widow en is hij volgend jaar ook te horen in de animatieserie Marvel’s What If?.