Rob Goossens en Eva Jinek

Eva Jinek richtte haar pijlen gisteren op RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens en presentatrice Bridget Maasland, die volgens haar "broddelwerk" afleverden na een vermeende suggestie dat Eva misschien zwanger zou zijn. "Ze kan de boom in", reageerde Rob vandaag op twitter.

Article continues after the ad

Eva wist echt niet wat ze zag toen ze naar het RTL Boulevard-item in kwestie keek. "Dat een ongeïnformeerd iemand (ze bedoelt Rob, red.) in een roddelprogramma als RTL Boulevard zoiets maar gewoon kan roepen – het zou je baan zijn, om zulk broddelwerk af te leveren." Ook host Bridget - "dat nota bene een vrouw eraan meewerkt!" - had zich in haar ogen "volledig gediskwalificeerd".

Reactie Rob Goossens

Nadat Story-baas Guido den Aantrekker Rob op een Mediacourant-stukje wees, vroeg hij wat 'ie er eigenlijk van vond, die felle Jinek-sneer. "Ze kan de boom in", antwoordde Rob, die gisteren weer met Bridget in Boulevard zat, maar met geen woord over de Jinek-'rel' repte.

 

Hoe zit het nu eigenlijk

Rob, ook mediaverslaggever bij De Telegraaf, legde eerder al uit dat hij naar eigen zeggen helemaal geen zwangerschapsgerucht de wereld in slingerde. In de desbetreffende RTL Boulevard-uitzending zei hij dat er misschien 'iets aan de hand is wat wij niet weten' met Eva, waarna Bridget de zwangerschapssuggestie deed. Volgens hem is het eerder de schuld van RTL die toen geen duidelijkheid wilde geven over de nieuwe talkshows van Beau en Humberto. Euh... snap je er geen reet van? Maakt niet uit: zijn hele uitleg vind je hier.

Déze vrouw heeft het volgens Rob in ieder geval niet begrepen: