Rob Goossens over statement van Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Rob Goossens haalde vanavond in RTL Boulevard flink uit naar Lil' Kleine en Jaimie Vaes. De entertainmentdeskundige gelooft namelijk niets van hun statement.

Article continues after the ad

Mocht je het allemaal gemist hebben, praten we je graag even bij! 

Speculaties alom

Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes domineren al even het nieuws, en dat begon zo'n twee weken geleden. Lil' Kleine werd in de nacht van 22 op 23 mei gearresteerd als vermeende dader van een mishandeling. Dit nadat Jaimie gewond en bebloed de lobby van hun hotel was in gerend. Althans, dat was hoe het verhaal in de media ging. De rapper en zijn vriendin reageerden vandaag voor het eerst in een statement via Instagram.

Verhitte discussies

Ze ontkennen dat er ooit sprake is geweest van fysieke mishandeling, en willen dat het stopt met de stroom aan geruchten. "Natuurlijk maken wij ruzie en raken ze soms verhit, en we snappen dat we een voorbeeldfunctie zijn. Dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruziemaken oké is, maar wat er nu wordt verspreid doet ons ontzettend pijn", legt Jaimie uit. Lil' Kleine vervolgt: "Wat ik wil zeggen is dat de moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd; ik zou haar nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling." 

Beluister hieronder hun volledige statement.


'Treurig en schaamteloos'

Dit klinkt alsof het weer koek en ei is, maar RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens gelooft er - net als de vorige keer - geen bal van. "Ik zou er heel hard om hebben gelachen als het niet zo treurig en schaamteloos was geweest", valt hij met de deur in huis. "Ze doen nu voorkomen of het een woordenwisseling is geweest met enige stemverheffing. Daar komt zelfs op Ibiza de politie echt niet voor opdraven." Hij snapt dat ze er zo weinig mogelijk aandacht aan willen geven, maar dit statement schiet bij hem in het verkeerde keelgat. "Doe een beetje je best om met een geloofwaardig verhaal te komen. Dat is dit gewoon niet." 

Benieuwd wat hij er nog meer over te zeggen heeft? Bekijk hieronder het volledige fragment.

RTL Boulevard is iedere dag rond de klok van 18.35 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.