Waylon in The Voice of Holland

In de meest recente aflevering van The Voice of Holland nam Waylon afscheid van Senja en Sezina… Tot groot ongenoegen van de kijkers én Rob Goossens! De RTL Boulevard-expert noemt de keuze van Waylon namelijk een “krankzinnige zet”.

"Snap dat het bij mij een beetje saai wordt"

Waylon besloot afgelopen vrijdag Senja en Sezina naar huis te sturen. En dat zagen heel veel The Voice of Holland-kijkers niet aankomen… De verontwaardiging was dan ook groot! Zo groot zelfs dat Waylon besloot zijn keuzes te verantwoorden met deze uitleg. Maar wat vonden de dames er zelf echter van? RTL Boulevard vroeg het Sezina. Zij legt uit dat ze het commentaar van Waylon, dat ze “al klaar” was, als een “compliment” opvat. “Ik denk dat Waylon Channah en Sem meer kan coachen. (…) Ik snap dat het bij mij een beetje saai wordt”, aldus Sezina. Ze hoopt echter dat Waylon haar inderdaad “niet loslaat” in de toekomst.

 

Article continues after the ad

 

Waylon moet zijn belofte wel houden

Mediadeskundige Rob Goossens vertelt aansluitend dat hij het vertrek van Senja en Sezina ook niet aan zag komen: “Op dat moment had ik even kortsluiting.” Na de uitleg van Waylon vond hij het echter ook wel weer heel mooi: hij meent dat Waylon Sezina vanwege haar jonge leeftijd eigenlijk tegen zichzelf in bescherming heeft genomen. Ook denkt Rob dat The Voice-coach zijn belofte aan Senja zeker waar zal maken. Hij moet wel: “Door deze krankzinnige zet heeft hij zich gecommitteerd aan de belofte dat Senja groter moet worden dan de winnaar. En als dat lukt, heeft Waylon impliciet bewezen dat je niet per se hoeft te winnen om je carrière een kickstart te geven via The Voice.”

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Benieuwd welke kandidaten wel door zijn naar de liveshows? In dit toplijstje zetten we alle deelnemers op een rijtje.