Rob Goossens - RTL Boulevard - Giel Beelen

RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens kreeg er deze week flink van langs van Olcay Gulsen. De presentatrice noemde Rob een "nono eerste klas" en was woedend over de uitspraken van iemand die ze - naar eigen zeggen - nauwelijks kende. Rob heeft nu in de podcast PodGoosr gereageerd op haar uitspraken. 

Article continues after the ad

"Blijkbaar heb ik haar met mijn uitspraken over een mogelijk vertrek bij Talpa zodanig op haar pik getrapt dat ze een uitgebreide mening over mij heeft", verklaart Rob Goossens in de podcast PodGoosr de uitspraken van Olcay. "En toch weet ze niet wie ik ben." 

Ontmenselijken

Rob en presentator René van Leeuwen trekken die laatste opmerking van Olcay dan ook enorm in twijfel. "Het is een beetje het Johan Derksen-trucje om te zeggen dat je geen idee hebt wie dat is", vindt Rob zelf. "En dan wel enorm beledigend zijn door die persoon. Je wil mensen een beetje 'ontmenselijken' door te zeggen dat ze er niet toe doen 'want ik heb geen idee wie ze zijn'. Mij maakt het sowieso niet uit of ze weet wie ik ben of niet weet wie ik ben, maar ik maak op uit wat ze zegt, dat ze echt wel weet wie ik ben."

Trap na

De Telegraaf journalist vindt dit 'relletje' maar onzin. "Ik vind dat zij een heel mooi programma heeft gemaakt en ik hoop dat ze de volgende keer iets meer kijkers heeft. Anders is het straks einde verhaal voor haar bij Talpa." Hij komt dus niet terug op zijn eerdere uitspraak dat zowel Olcay als Kim-Lian niet veilig zitten bij Talpa. Beluister via de link hieronder de hele podcast.