Robin en Buddy, Antje en Romy, Inge en Ferry, Rob en Miranda. Het had zomaar waar kunnen zijn, door omstandigheden liep Rob Geus zijn deelname aan het vorige seizoen van Dance Dance Dance echter mis.

Article continues after the ad

Red Mijn Vakantie

We kennen Rob eigenlijk niet anders dan met zijn neus in keukens met vieze ovens en bedorven etenswaren of met zijn Engelse talenknobbel in het buitenland om een vakantie te redden. Maar hij heeft meer in zijn mars. Hij wil namelijk dolgraag meedoen met talentenjacht Dance Dance Dance.

Jetlag

Aan De Telegraaf vertelde Rob dat hij en zijn vrouw Miranda zich al hadden voorbereid op de auditie voor de dansshow, maar dat ze deze misliepen vanwege een flinke jetlag. Flink balen voor Rob, die niet vanwege het geld zou deelnemen aan Dance Dance Dance, of dergelijke talentenshows met BN'ers. 

Niet uitgerangeerd

"Ja, je wordt er goed voor betaald. Dat is logisch ook, want het kost je ook geld. Je ziet dat sommige mensen die een beetje uitgerangeerd zijn zo’n kans pakken om weer in beeld te komen. Mijn insteek zal dat nooit worden, ik doe het alleen als ik het leuk vind", aldus Geus.

Meerdere geïnteresseerden

Gelukkig voor Geus is er alweer een derde seizoen van Dance Dance Dance aangekondigd. Hij is echter niet de enige BN'er die het programma leuk vindt. Ook Miljuschka Witzenhausen gaf aan graag mee te doen, net als dj Mattie Valk. Het tweede seizoen van de talentenjacht werd gewonnen door Buddy Vedder en Robin Martens. Hun GTST-collega Pip Pellens sleepte de titel in de eerste editie samen met haar vriend Pim Wessels in de wacht.