Riverdale

Goed nieuws! Series die gefilmd worden in (de buurt van) Vancouver mogen zo zachtjes aan weer beginnen met draaien. Als voorbeeld noemen we graag Riverdale, Supernatural en de Arrowverse-series!

Nieuwe afleveringen Riverdale en Supernatural

Op Deadline lezen we dat de Canadese provincie Brits-Columbia met duidelijkheid over coronamaatregelen komt. Dat betekent dat het – met naleving van de regels – nooit lang meer kan duren voordat tv-producties weer opgestart mogen worden. En dat is goed nieuws voor alle series die op worden genomen in Vancouver, waaronder Riverdale, Supernatural en de Arrowverse-series.

Opnames waarschijnlijk op 1 juli hervat

Aangezien de plannen allemaal nog wel formeel gepubliceerd moeten worden, kunnen de acteurs nog niet meteen morgen voor de camera springen. Dat publiceren gebeurt naar verwachting volgende week. Ook is er op dit moment nog een klein probleempje met een semi-gesloten grens… Zodoende denken ingewijden dat de opnames van Riverdale, Supernatural en al die andere series die in (de omgeving van) Vancouver opgenomen worden 1 juli officieel weer van start gaan.

Article continues after the ad

Het einde van een (corona)tijdperk

We kijken enorm uit naar de dag dat de opnames van onze favoriete series weer van start kunnen. Dat geldt bijvoorbeeld voor Riverdale! We zijn namelijk enorm benieuwd wat de makers met de kritiek van actrice Vanessa Morgan gaan doen. Ook kijken we uit naar de nieuwe afleveringen van het afzwaaiende SupernaturalOprecht het einde van een tijdperk!