Komend voorjaar gaat Five Feet Apart in première. En de eerste trailer belooft een even hartverscheurende als hoopvolle variant op The Fault in our Stars.

Rebels

Five Feet Apart vertelt het verhaal van Stella Grant, een op het eerste gezicht zorgeloze scholiere. Stella lijdt echter aan taaislijmziekte, waardoor ze veel tijd moet doorbrengen in het ziekenhuis. Daar ontmoet ze Will, een rebelse leeftijdsgenoot met dezelfde aandoening. Het tweetal wordt verliefd, maar door hun ziekte moeten ze altijd anderhalve meter afstand van elkaar houden. Hierdoor begint Stella steeds meer te twijfelen wat belangrijker is: gezondheid... of toch liefde en geluk?

Article continues after the ad

 

Tranentrekker

Het verhaal van Five Feet Apart doet denken aan A Fault in our Stars. In deze tranentrekker wierp een vreselijke ziekte ook een schaduw over een jong smoorverliefd stel. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen: de rol van Will wordt namelijk gespeeld door Cole Sprouse, de redactiefavoriet uit Riverdale. Romantiek, verdriet en een charismatisch liefdeskoppel: alle ingrediënten voor een heerlijke zwijmelfilm!

Five Feet Apart draait vanaf 22 maart in de Verenigde Staten. Helaas is nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland zal worden uitgebracht.