De avonturen van Archie en zijn gang stopten medio december een maandje, om begin 2019 weer terug te keren. Morgen is het zo ver! Het derde seizoen Riverdale gaat verder met de negende aflevering: No Exit.

Lukt het de gemene Hiram om het ‘gezellige’, lommerrijke Riverdale te veranderen in een nieuw Sodom en Gomorra? Wat gebeurt er met alle patiënten van de Sisters Of Quiet Mercy, die in de ban lijken van de gevaarlijke Gargoyle King?

En het belangrijkste: hoe gaat het verder met Archie? Onze held verliet Riverdale, om naar de grens te trekken (welke grens, sowieso?) en de inwoners van het stadje te redden. De laatste keer dat we ‘m zagen dwaalde hij door een eng bos. In de trailer voor de nieuwe aflevering zien we hem weer in de bewoonde wereld, maar zijn situatie lijkt er, zeg maar, niet bepaald beter op te worden!

Article continues after the ad

 

Riverdale, seizoen 3, deel 2

Het derde seizoen Riverdale gaat morgen weer verder; wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering op Netflix. Nog zeven te gaan! Wie is jouw favoriete inwoner van het slaperige stadje?
 

 

Door het succes van Riverdale, en de min of meer spin-off Chilling Adventures Of Sabrina, twijfelen we niet aan een mogelijk vierde seizoen! Aangezien de opnames tot nu toe in het voorjaar startten, hopen we er snel meer over te horen.