Vanessa Morgan in Riverdale

Riverdale-actrice Vanessa Morgan is moeder van een zoon! Volgens entertainmentsite E! News “Is Vanessa bevallen, en is de vader Michael erbij. Ze zijn dolblij!”

Vanessa Morgan is in de populaire serie Riverdale te zien als Toni Topaz, de vriendin van Cheryl Blossom (Madeleine Petsch). De opnames van Riverdale, dat onlangs weer begon op Netflix, gingen lang door en Morgan kon pas in de negende maand van haar zwangerschap met verlof.

Article continues after the ad

In een Instagram-post bedankte ze de makers van de show voor hun steun én dat ze haar zwangerschap gebruikten in het verhaal van de serie.

Vanessa Morgan en het verdwenen huwelijk

Volgens E! News was de vader van Morgans kindje bij de bevalling, wat een vreemde situatie oplevert. Morgan trouwde in januari 2020 met honkballer Michael Kopech. In juli maakte ze bekend dat ze een kindje verwachtten, maar een paar dagen later bleek dat Kopech een scheiding had aangevraagd.

De mysterieuze scheiding (die niet zou misstaan in Riverdale!) maakt voor Morgan geen verschil: hoewel Kopech in het verhaal nergens meer te bekennen was, was hij toch bij de geboorte aanwezig. Het gezinnetje(?) verkiest op dit moment nog rust: het is niet bekend wanneer Morgans zoontje precies geboren is, en de naam is ook nog niet naar buiten gebracht.