Ritchie, De Bachelorette, First Dates

Sinds afgelopen woensdag zijn we massaal in de ban van Gaby's liefdesavontuur in De Bachelorette. Nu blijkt het voor kandidaat Ritchie niet de eerste keer dat hij via een tv-programma op zoek is naar de liefde.

Article continues after the ad

Sommige kijkers hadden al het idee dat ze Ritchie ergens van herkenden en dat gevoel bleek dus te kloppen. De ietwat onhandige kandidaat die een cadeautje meenam om dat presentje later vergeten te geven, blijkt vorig jaar mee te hebben gedaan aan First Dates! Voor Ritchie is het alleen te hopen dat zijn De Bachelorette-avontuur beter afloopt dan zijn eerdere date. Het afspraakje - dat op 18 december 2019 werd uitgezonden op tv - liep namelijk op niets uit. 

Holland's Next Top Model

Overigens is Ritchie niet de enige kandidaat die al gewend was aan camera's om zich heen. Kandidaat Chris (die je hieronder ziet) deed eerder mee aan Holland's Next Top Model. Hij wist in dat programma een onuitwisbare indruk te maken op zowel de juryleden als de mensen thuis, maar dat was niet op een positieve manier. Chris dacht namelijk een 'modellenmove' te maken door op zijn horloge te kijken, maar die beweging had hij beter thuis kunnen laten.

In de eerste twee afleveringen van De Bachelorette, die inmiddels op Videoland staan, zie je of het hem wel (of niet) lukt om het hart van Gaby te veroveren. Onwaarschijnlijk is het niet, want Gaby koos behoorlijk wat jaren geleden ook voor een bekende man.

Komende woensdag verschijnt alweer de derde aflevering op Videoland.

Foto:  Jean-Pierre Fourie