Slecht nieuws uit het Marvel-universum. Oreo, de wasbeer die model stond voor Rocket Raccoon in Guardians Of The Galaxy, is overleden. Vaarwel, dapper knaagdier!

Het nieuws kwam naar buiten door Quinta Layla, de Portugese dierenopvang waar Oreo verbleef. De wasbeer overleed afgelopen donderdag, nadat hij kort ziek was geweest.

Article continues after the ad

 

Oreo was waarschijnlijk de bekendste wasbeer ter wereld! Hij was uitzonderlijk tam voor een wasbeer, en bezocht zelfs de première van Guardians Of The Galaxy. Kijk, hier bestijgt hij regisseur James Gunn!

 

Of hier: hij zit gewoon even te chillen op zijn hotelkamer. Wat een verschil met de hyperagressieve Rocket!

 

Guardians Of The Galaxy Vol. 3

Het ging al niet zo best met de Guardians Of The Galaxy-films: regisseur James Gunn werd vorig jaar door Disney ontslagen. Het derde deel van de reeks is voor onbepaalde tijd uitgesteld, hoewel de makers vastberaden zijn om een Volume 3 te maken.

Hoe vervelend het overlijden van Oreo ook is; waarschijnlijk is er geen vervanger nodig. Alle scans en 3D-modellen van de brutale wasbeer zijn al lang gemaakt. Zo lang Bradley Cooper er nog is om Rockets stem in te spreken, is er niets aan de hand. De mogelijke Guardians Of The Galaxy-spin-off-serie, waarin Rocket en Groot avonturen beleven hoeft ook niet in gevaar te komen.

Zielig is het wel! Het is toch een beetje alsof Flipper of Skippy van ons is heengegaan.