Na duiken, pottenbakken en vliegen met drones hebben de knappe koppen van Hilversum opnieuw een bezigheidstherapie gevonden voor BN’ers met privacyvrees: boksen!

Voorspelbaar

Volgende week gaat Boxing Stars van start bij RTL 5. Schijnbaar vonden ze Boxing with the Stars een iets te voor de hand liggende titel, maar het concept wordt er niet minder voorspelbaar op: zet een aantal BN’ers in een boksring, richt er een camera op en vertoon het eindresultaat op prime time. Deze week werd bekend welke deelnemers de ring in zullen stappen voor het nieuwe programma!

 

Brace

In de eerste aflevering nemen voormalig boybandzangers Kaj van der Voort (B-Brave) en Rein van Duivenboden (MainStreet) het tegen elkaar op. Ook oud-hockeyer Taeke Taekema en zanger Danny Froger komen in actie. Bij de dames strijden model Jessie Jazz Vuijk en vlogster Laura Ponticorvo tegen elkaar. Later in het seizoen gaan onder meer Michael Boogerd, Rick Brandsteder, Brace en Dan Karaty de strijd aan. Ruben Nicolai en Olcay Gulsen zullen de presentatie van Boxing Stars voor hun rekening nemen.

Boxing Stars gaat op woensdag 31 oktober van start bij RTL 5!

Article continues after the ad