Rik van de Westelaken neemt komend seizoen het stokje over van Art Rooijakkers in Wie is de Mol? En daarmee pakt de opvolger het net iets anders aan dan zijn voorganger!

Nieuwkomer

Komende zaterdag is het dan eindelijk zover: dan gaat een gloednieuw seizoen van Wie is de Mol? van start. Tot de kandidaten behoren onder anderen Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt Beckhoven, presentatrice Merel Westrik en de Vlaamse schone Evi Hanssen. Maar de belangrijkste nieuwkomer is Rik van de Westelaken, die Art Rooijakkers opvolgt als presentator. En hij had zo zijn eigen manier om zich voor te bereiden op de grote klus!

Article continues after the ad

 

‘Mooi seizoen’

De nieuwe presentator van Wie is de Mol? wilde namelijk niet weten welke kandidaat de mol was. “Er is mij veel aan gelegen dat het een mooi seizoen gaat worden. Daarom wilde ik, geheel tegen mijn natuur in, niet van tevoren weten wie de mol is”, vertelt Rik in De Telegraaf. "Omdat alles nieuw voor mij was en ik bang was dat ik op een bepaalde, opvallende manier, naar de mol zou kijken, leek het mij beter dat ook ik zijn of haar identiteit niet kende.” Een typisch gevalletje 'wat niet weet, wat niet deert' dus!