Kickbokser Rico Verhoeven

We vertelden je aan het begin van de week al dat Rico Verhoeven en Jacky Duchenne na 15 jaar een punt zetten achter hun relatie. Ondanks dat de twee het nieuws zelf naar buiten brachten, begon de geruchtenmolen toch al snel op volle toeren te draaien. Om af te rekenen met alle valse berichtgeving komen de ex-geliefden nu zelf met een officieel statement.

Rico en Jacky gaan in op relatiebreuk

Op social media delen Rico Verhoeven en zijn ex Jacky Duchenne een officieel statement over hun relatiebreuk. “De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie. Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk.” De ex-geliefden distantiëren zich vervolgens nadrukkelijk van deze verhalen en vragen om ruimte om deze moeilijke tijd als gezin te doorlopen. Ze willen namelijk niet dat hun kinderen ongevraagd de dupe worden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

OFFICIËLE STATEMENT Rico Verhoeven en Jacky Duchenne: Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie. Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen. Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden.

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Geruchten over Rico en Yolanthe

Het statement van de ex-geliefden volgt op de eerdere berichtgeving over Yolanthe Cabau en kickbokser/realityster Rico. Een vervelende opmerking van Jacky onder een video van Yolanthe bleef namelijk niet onopgemerkt... Die episode heeft Jacky inmiddels alweer achter zich gelaten. Ze gaf namelijk eerlijk toe te overhaast gehandeld te hebben.

Article continues after the ad