Rico Verhoeven kreeg de kans om zijn idool Dwayne Johnson te ontmoeten. En zo te zien is het respect tussen de kickbokser en de Hollywood-ster wederzijds!

Article continues after the ad

Hong Kong

Je krijgt niet iedere dag de kans om je held te ontmoeten. Toen Rico Verhoeven werd gevraagd of hij namens RTL Boulevard Dwayne Johnson wilde interviewen over zijn film Skyscraper, stapte hij dan ook direct op het vliegtuig naar Hong Kong! “Dwayne is voor mij een groot voorbeeld. Na zijn carrière als worstelaar heeft hij een mooie filmcarrière opgebouwd. Dat wil ik ook”, aldus de kickbokser. Op Twitter deelde Rico een foto van de ontmoeting met zijn grote held!

Handschoenen

Als binnenkomer had Rico een paar bokshandschoenen mee als geschenk voor The Rock. En dat waren niet de eerste de beste handschoenen! “Het zijn de handschoenen die ik tijdens mijn laatste wereldtitelgevecht droeg”, vertelt Rico aan het AD. Gelukkig was het respect tussen Dwayne en Rico wederzijds. Op Twitter gaf de Holllywood-ster dan ook een welverdiende shout-out naar de Nederlandse sportheld!

Kroonjuwelen

Rico deelt trouwens niet alleen zijn successen op Twitter. Dat blijkt wel uit onderstaande tweet. Hierin werd de Rock-fan belaagd door een bijtgrage hond tijdens een potje limbodansen. En daarbij ging de viervoeter meteen voor de kroonjuwelen van de kickbokser!

Skyscraper draait vanaf aanstaande donderdag in de bioscopen. Bekijk hieronder alvast de trailer!