Rico Verhoeven bij uitreiking Gouden Televizier Ring

Sorry, dames... Het lijkt erop dat Rico Verhoeven weer van de markt is. Volgens Shownieuws heeft de kickbokser namelijk een nieuwe liefde in zijn leven. Al eerder schreven we dat Rico de lockdown doorbracht met het inhalen van de Twilight-reeks. Maar als we de showbizzrubriek mogen geloven, zat hij niet in zijn eentje te genieten van de romance tussen Bella en Edward. Shownieuws beweert namelijk uit betrouwbare bronnen te hebben vernomen dat Rico verliefd is op ene Felicia.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

On my way to.......?

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op


Feestje

De twee zouden samen gespot zijn op een verjaardagsfeestje van een van Rico’s beste vrienden. Pikant detail: de vermeende vriendin van Rico Verhoeven zou eerder tegenover Shownieuws hebben verteld dat zij de kickbokser niet eens kent. Later schijnt de 27-jarige Felicia daar echter op teruggekomen te zijn.

Geruchten

In februari strandde de relatie van Rico en Jacky na dertien jaar lief en leed te hebben gedeeld. De voormalige geliefden delen echter nog wel hetzelfde huis. “Jacky en ik zijn uit elkaar, dus we wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje”, vertelde Rico hier eerder over in Veronica Magazine. “Als zij er is, dan ben ik weg en andersom.” De populaire kickbokser heeft zelf trouwens nog niet gereageerd op de geruchten rondom zijn vermeende relatie.

Article continues after the ad