Rico Verhoeven, Badr Hari

Let's get ready to rumble! Rico Verhoeven en Badr Hari gaan in december opnieuw hun bokstalent bewijzen. Kickboksorganisatie Glory organiseert een mega-evenement waar beide talenten opnieuw de ring in duiken! Maar gaan ze ook tegen elkaar vechten?

Revanche?

In december organiseert Glory een kickboksgala. Ze bevestigen dat de 2 bokskoningen van de partij zijn. Maar of ze ook echt tegen elkaar gaan vechten is nog niet duidelijk. Er zijn wel meer boksers die het tegen wereldkampioen Rico willen opnemen namelijk. Zo staat Jamal Ben Saddik ook in het programma en de Belgische Marokkaan wacht al lang op zijn beloofde titelgevecht tegen Verhoeven. Het hele gala wordt ook dit jaar weer live uitgezonden op tv. Waar het evenement precies plaats gaat vinden en hoeveel publiek er bij mag zijn is allemaal niet duidelijk. Ook de partijen worden pas over enkele weken bekendgemaakt. Fingers crossed! Rico vs Badr willen we nog wel een keer zien!

 

Boze kijkers

Eind vorig jaar namen Badr en Rico het tegen elkaar op in het gevecht van het jaar. Dit gevecht eindigde echter in een anticlimax toen Badr al in de derde ronde geblesseerd raakte en Rico er met de 'winst' vandoor ging. De kijkers waren na de uitzending woedend op Veronica, nadat de zender de uitzending afkapte voor een reclameblok. Gelukkig konden ze wel weer lachen en keerden de creatieve fans na de wedstrijd naar twitter met de slechtste en pijnlijkste grappen. Maar na de anticlimax van vorig jaar zitten we allemaal wel te wachten op een rematch! Een gevecht om de wereldtitel wordt het voor Rico Verhoeven sowieso. Het is alleen de vraag tegen wie...

Article continues after the ad