Rico Verhoeven in Wie Het Laatst Lacht?

In shows met een verborgen camera moet je altijd op je hoede zijn. Je moet uiterst serieus doen om je slachtoffer in het ongewisse te laten, anders verpest je de hele grap! Als je kickboxer Rico Verhoeven in de maling neemt is er nóg een risico: Rico Verhoeven!

In Wie Het Laatst Lacht? werd Rico Verhoeven geïnterviewd door de slechtste interviewer ooit, althans dat was het idee. Hij bleef maar domme vragen stellen terwijl Rico zelf zichtbaar geïrriteerd raakte. Het hoogtepunt van het gesprek was dat de interviewer eigenlijk dacht dat hij Badr Hari voor zich had, waarna Rico moeite had om rustig te blijven.

 

Wie Het Laatst Lacht?

Toen Wendy van Dijk ten tonele verscheen viel de spanning gelukkig in één keer weg. Rico gaf zijn kwelgeest spontaan een knuffel, maar het was nogal een ‘power hug’! “Ik geloof dat je mijn borstbeen hebt gebroken”, zei hij als een boer met kiespijn. Dát bleek gelukkig niet het geval…

Article continues after the ad

Het was namelijk alleen maar... een rib! Dat beweerde Wendy in elk geval toen Rico in de studio zat. Oeps!

Hoewel Verhoeven er eerst nog een grapje van maakte (“Dat is wel het minste wat hij heeft verdiend!”) beloofde de sporter om Wendy’s collega binnenkort even een bloemetje te sturen. Dat is dan wel weer netjes!

Aanvankelijk waren de reacties op de nieuwe show van Wendy van Dijk nogal negatief, maar de volgende keer kijken we zeker. Dat zijn we aan de interviewer verplicht!