Vechtsportfans opgelet! Vanaf volgende maand zijn de verschillende GLORY-kickboks-gevechten, met o.a. Rico Verhoeven, te volgen op Veronica.

Article continues after the ad

Door de deal kan Veronica de genummerde GLORY-events én de SuperFight-series uitzenden, inclusief voor- en nabeschouwingen. Daarnaast kan de zender gebruikmaken van het GLORY-videoarchief, voor verschillende specials en kickboks-updates.

Glorieus!

Volgens Veronica hebben GLORY en atleten als Rico Verhoeven gezorgd voor een doorbraak bij het Nederlandse publiek. Dat Nederland traditioneel een kickboks-grootmacht is speelde ook mee bij de beslissing. Verschillende GLORY-gevechten waren al te zien via Ziggo Sport, maar de wedstrijden zijn op Veronica voor iedereen toegankelijk.

Met GLORY Kickboxing wil Veronica de sportpijler (met o.a. het Nederlands elftal, Champions League-voetbal en Veronica Inside) verder verstevigen. De eerste uitzending van GLORY is op 20 juli te zien. 

Glory Amsterdam

Tijdens GLORY 55 New York verdedigt Robin van Roosmalen zijn titel in het vedergewicht, tegen Petchpanomrung Kiatmookao. Tijdens hetzelfde event vecht de Amsterdammer Yousri Belgaroui om de titel bij het middengewicht. Zijn tegenstander is kampioen Alex Pereira. De twee vochten eind 2017 al tegen elkaar: Belgaroui verloor omdat zijn wenkbrauw openging na een paar flinke optaters. Tijd voor revanche!

In september is het weer tijd voor Rico Verhoeven, tijdens GLORY 59 Amsterdam. Ook dit event, waarvan het programma nog niet helemaal bekend is, is op 29 september te zien op Veronica.