Ronald Molendijk, Veronica Inside, relletje

We weten eigenlijk niet waarom hij hier uitspraken over doet, maar Radio Veronica-sidekick Rick Romijn heeft blijkbaar een duidelijke mening over Ronald Molendijk én die laat hij horen ook. 

Article continues after the ad

In de Nieuwe Revu laat Rick weinig over van Shownieuws-verslaggever Ronald Molendijk. "Dat hij sommige artiesten niet kent, vind ik niet kunnen. Als je aan de desk staat, moet je William Spaaij natuurlijk wel kennen", geeft hij als voorbeeld. "Ronald vindt zichzelf waarschijnlijk te cool om tegelijk dj te zijn én te weten wie een grote rol speelde in de musical over Annie M.G. Schmidt."

Muziekkennis

Ondanks dat Rick er een felle mening op na houdt (net als de mannen van VI overigens), stoort hij zich er niet aan (zegt hij). "Ik vind het niet storend wat hij doet, maar als hij over bepaalde muziek zegt dat hij het niet goed vindt, krab ik weleens achter mijn oren", laat hij weten. "Kijk, hij heeft één keer in zijn leven een klein Top 40-hitje gehad met De Rode Schoentjes. Ik vind hem een aardige gozer, maar Molendijk heeft niet de statuur om muziek van anderen te bekritiseren." 

Twijfelachtig bestaan

Rick erkent echter wel dat Ronald vroeger een aantal successen heeft gehad en dat hij Nighttown in Rotterdam heeft groot gemaakt. "Ik kwam er vroeger geregeld, hij draaide daar echt geweldig. Maar ja, die tent is al jaren failliet. Hij is nu entertainmentdeskundige en dan denk ik met alle respect: wat heeft hij gedaan in de showbizz?"  Tja, we zijn benieuwd of Ronald hier nog op gaat reageren! Vorige keer sloeg hij namelijk hard terug.