Rick Brandsteder, Gaby Blaaser

Rick Brandsteder en Gaby Blaaser hadden een bijzondere chemie in het afgelopen seizoen De Bachelorette. Mensen vermoeden zelfs dat die twee mogelijk samen de koffer in waren gedoken. Rick reageert nu voor het eerst op die geruchten! 

Article continues after the ad

Het is stiekem allemaal de schuld van influencer Monica Geuze. Zij was degene die in het napraatprogramma Videoland Viewing Party de geruchten op gang bracht. “Die flessen champagne ook, wat ga je ermee doen?” zo vroeg Monica zich na het zien van de eerste aflevering af. “Ze moet dat in haar eentje in dat huis gaan opdrinken. Met Rick! Dan heb je ook nog kans dat Rick haar afpakt, dat ze lekker dronken ergens gaan liggen rollebollen.”

Reactie

De vrijgezelle presentator Rick snapt die geruchten wel, al betekent dat niet automatisch dat ze waar zijn. "Ach, weet je, het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van alles gesuggereerd. Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan", reageert hij nu in het AD. 

Vriendengroep

Hij was dús niet in Zuid-Afrika om net als de 18 mannelijke deelnemers een roos te bemachtigen. Hij doet het zelf af als slechts een 'vertrouwensband'. "Gaby en ik kennen elkaar al sinds we een jaar of 15 zijn. We zijn opgegroeid in dezelfde buurt, we zaten in hetzelfde groepje waarin we allemaal scootertjes hadden waarmee we feestjes en partijen afgingen." Maar liefde zat er dus niet in (al gold dat voor Gaby zelf ook niet). Wie weet kan de presentator zelf eens deelnemen aan De Bachelor? Al moet hij dan wel even een ronde overslaan