De Bachelorette, Gaby Blaaser

De Bachelorette-presentator Rick Brandsteder laat weten dat er een nieuw seizoen van het datingprogramma De Bachelorette in de maak is. Maar met wie? Dat is nog niet bekend… behalve dat Gaby Blaaser uitgeflirt is. Waarschijnlijk kunnen we dit keer weer een knappe man verwachten!

“Ik hoop dat we weer een mooi seizoen kunnen maken, en dan waarschijnlijk met een Bachelor”, deelt de presentator met Trouw (via Grazia).

Potentiële kandidaten

De Bachelorette-kandidaat Niek grapte in Louise Laat Ze Weer Lachen dat hij volgend seizoen gewoon weer meedoet aan het datingprogramma. Misschien als Bachelor? Het klinkt verschrikkelijk, dus wij gaan er zeker voor zitten!

Article continues after the ad

Ook Gerard Joling slaat een uitnodiging als nieuwe Bachelor niet meteen af: “Ik sta er open voor. Als het maar mooi en met veel humor is gemaakt en integere televisie is. Dat moet er allemaal inzitten. Maar er moet ook tijd voor zijn, een land worden geregeld en mensen. Ik wacht eerst even af.”

Er waren ook even geruchten van een gay-versie. Meerdere mannen zouden benaderd zijn voor een plekje in het programma. RTL houdt ondertussen de lippen stijf op elkaar

Hoe gaat het met De Bachelorette-deelnemers?

Wil je weten wat er met de kandidaten van het laatste seizoen van De Bachelorette is gebeurd? Wij zochten voor je uit hoe het gaat met Niek en wat Jethro’s nieuwe doel is na het Gaby Blaaser-avontuur.