Opgelet, Griffyndors! Tom Felton, aka Draco Malfoy uit Harry Potter, is binnenkort op Dutch Comic Con.

Felton speelde natuurlijk Draco Malfoy/Malfidus in de Harry Potter-reeks. De knappe acteur zorgde ervoor dat Draco een soort publiekslieveling werd. J.K. Rowling vond dat een beetje jammer, aangezien het personage Draco echt een vervelend eikeltje is. Kom op, dames! Psychopaten en stalkers zijn niet cool!

Article continues after the ad

 

Na Harry Potter acteerde Felton lekker door, in o.a. Rise Of The Planet Of The Apes en als gast in The Flash. De acteur houdt ook wel van een geintje!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘telling you, it’s the perfect valentines gift’

Een bericht gedeeld door Tom Felton (@t22felton) op

 

Draco en de rest

Felton is niet de enige ster die volgende maand langskomt in Utrecht. Once Upon A Time-actrice Jennifer Morrison is van de partij, nadat ze vorige keer af moest zeggen. Zij werd toen vervangen door ‘evil queen’ Lana Parrilla, dus wat dat betreft hadden we geen klachten.
 

 

 

Shannen Doherty, bekend van o.a. Beverly Hills 90210 en Charmed, komt ook langs. Misschien kan ze meer vertellen over de 90210-reboot!  Doet de actrice nou mee of niet?

Dutch Comic Con Utrecht vindt op 23 en 24 maart plaats, in de Jaarbeurs Utrecht. Wij gingen de vorige keer ook even langs, en dat beviel prima!