Begin deze maand tekende hij nog zijn euthanasiepapieren, maar inmiddels gaat het alweer beter met Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie. “Als het aan mij ligt, dan wil ik over een aantal maanden weer voorzichtig optreden".

Article continues after the ad

Bas van Toor zet langzamerhand zijn zinnen weer op een terugkeer op het podium als zijn alter-ego clown Bassie. De acteur gaat met stapjes vooruit nadat hij enkele weken terug te kampen kreeg met een auto-immuunziekte waarbij verlammingsverschijnselen optraden.

Euthanasie

In een interview met Shownieuws liet hij zelfs weten dat hij samen met zijn vrouw de euthanasiepapieren heeft getekend. "Als ik er geen zin meer in heb, is het dag vriendjes en vriendinnetjes," aldus Bassie. Bekijk het interview hierboven.

81e verjaardag

"Gelukkig gaat het nu stukken beter met me. Mijn gevoel in de benen komt langzaam terug en als het aan mij ligt, dan wil ik overeen aantal maanden weer voorzichtig optreden", laat Bassie weten, die zaterdag zijn 81e verjaardag viert. 

"Morgen gaan we mijn verjaardag uitbundig vieren", zegt Bassie. "Daar heb ik veel zin in. Ik blijf positief want mijn slogan blijft: wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen."