Renze Klamer

Renze Klamer en Fidan Ekiz presenteerden samen De Vooravond, maar die werd afgelopen zomer plotseling aan de kant gebonjourd voor Khalid & Sophie. Fidan gaat naar WNL om Op1 te presenteren, maar Renze zou dat programma no way hebben genomen. 

Liefde Zonder Renze 

De Telegraaf vraagt Renze op de rode loper van de nieuwe romcom Liefde Zonder Grenzen naar zijn bucketlist. Hij vertelt over zijn droom om te paragliden en de interviewer vraagt hem naar Op1, het programma wat Fidan Ekiz nu één keer per week gaat presenteren. “Op1? Dat programma ken ik niet!”, grapt de presentator.

Renzeloos 

Zelfs al zou hij met Fidan presenteren, Op1 was geen optie voor Renze. “Nou, ik denk dat als wij Op1 zouden doen, het totaal afbreuk zou doen aan wat wij hebben gemaakt samen. Dat zou altijd minder worden dan dat.” Hij geeft duidelijk aan dat hij geen jaloezie heeft voor zijn collega.

Article continues after the ad

Fi-dan weet je genoeg

Fidan verhuist van BNNVARA naar omroep WNL en daar gaat ze met Sven Kockelmann een duo vormen in de talkshow Op1. Het was een plotse verschuiving, maar de annulering van De Vooravond was nog veel plotser. Khalid & Sophie kwam voor De Vooravond in de plaats, maar maakte direct een slechte start

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.