Kelly Weekers en René van der Gijp

René van der Gijp heeft gisteren in Veronica Inside businesscoach, schrijfster en RTL Boulevard-deskundige Kelly Weekers, de vrouw van John Ewbank, spreekwoordelijk voor de bus gegooid. René claimt dat ze gewoon op Curaçao zit terwijl ze in een insta-post zegt naar de nonnen in Vught te gaan voor een Engels-cursus...

Update: Kelly heeft inmiddels gereageerd op de kwestie:


Het originele artikel gaat hieronder verder.

Article continues after the ad

Gijp, die nooit een blad voor de mond neemt, zat zich nogal te verbazen. "Die Kelly Weekers had op Instagram een soort berichtje geplaatst dat ze een paar weken in de luwte ging, omdat ze aan haar derde boek ging schrijven." Voordat we verdergaan: dit is de post waar René het over heeft:

 

'Krijg de tering allemaal'

"Ze zei ook dat ze twee weken naar de nonnen in Vught ging om haar Engels een beetje bij te schaven", ging René verder. "Dan denk ik: zet gewoon neer: ‘We zijn met z’n allen op Curaçao, krijg de t*ring allemaal.’" Hij snapt niet dat ze dat niet deed. "Ja, wat maakt het uit? Dat maakt toch niet uit?"

Waar haalt René dit vandaan?

Hoe komt René aan deze wijsheid? "Zij zitten op Curaçao. Gisteren belde iemand mij en die zei: ‘Goh, ik kwam die John Ewbank en zijn vrouw nog tegen.’' Hij herhaalde nog een keer dat 'ie het echt bullshit vindt. "Dan denk ik: ja, wat een onzin joh. Zeg lekker: ‘Joh, we zitten drie weken op Curaçao, krijg allemaal het lazarus maar daar.’ Ja, toch?"

 

Waar is Kelly?

Hoewel Kelly Insta even links laat liggen, is ze wel gewoon actief op Twitter. Ze heeft tot op heden nog niet gereageerd op de uitspraken van Gijp. Of het ook daadwerkelijk klopt wat 'ie claimt? Dat weten we dus nog niet. 

Veronica Inside is elke maandag- en vrijdagavond om 20:30 uur te zien op Veronica.