René van der Gijp en Minouche de Jong

Veronica Inside-analist René van der Gijp is getrouwd! Hij en zijn geliefde Minouche gaven elkaar gisteren hun ja-woord en niemand minder dan Johan Derksen én Wilfred Genee waren er óók bij.

Article continues after the ad

'De openingsdans laten we door Johan doen', zegt René in een interview met VI. Het laat zien dat analist, ondanks de welbekende ruzie met Wilfred Genee, zijn kenmerkende humor en relativering nog niet is verloren.


VI

René liet gisteren nog weten dat hij en Johan niet meer verder willen met Veronica Inside. Ze vinden dat Wilfred het programma voor altijd heeft 'opgeblazen' na zijn houding tijdens hun veelbesproken racisme-uitzending. Ondanks die uitspraken, kreeg Wilfred gewoon een uitnodiging voor de bruiloft van René en Minouche!

Privé

Het kersverse getrouwde stel vindt het hartstikke leuk dat Wilfred en Johan er gewoon bij waren. Volgens Minouche is dat ook gewoon normaal. "Je hebt iets als de tv-wereld en je hebt iets als privé", legt ze uit. "En dit is gewoon privé." De camera's van hun eigen VI waren niet alleen: ook de showbizzmedia, waaronder RTL Boulevard en Shownieuws, deden verslag van het huwelijk!